Skip to content

Lezárult a jelentkezés

Lezárult a jelentkezési időszak a 2021/22-es IV. Cédrus Komplex Tanulmányi Versenyre. Az évadot 20 csapattal és lelkes szervezőkkel indítjuk útjára.

Az első fordulót már publikáltuk honlapunkon, elérhető a Feladatsorok menüpont alatt, és a jelentkezett csapatoknak emailben is kiküldtük. Amennyiben regisztráltatok a versenyre, és nem kaptatok tőlünk visszaigazoló emailt, ezt jelezzétek emailben a verseny@szentignac.hu címen, vagy a Facebook/Instagram oldalunkon, üzenetben.

Az első fordulóval együtt hagyományosan a versenyzőink segíségét kérjük egy rövid, pár perc alatt kitölthető felmérésben, amely segíségével arról tudunk tájékozódni, hogy hogyan tudjuk hatékonyan elérni a versenyzőket. A form elérhető innen, a kitöltése maximum 5 percet vesz igénybe, és a verseny során minden kitöltő csapatot egy pluszponttal jutalmazunk a visszajelzésért cserébe. Megéri kitölteni, hiszen egy pont is eldöntheti a végeredményt!

Az első fordulót 2022. január 16-ig van lehetőségetek kitölteni és visszaküldeni nekünk a verseny@szentignac.hu-ra. Ha bármi problémátok akad a kitöltés során, vagy kérdezni szeretnétek a feladatíróktól, azt is írjátok meg nekünk emailben, és továbbítjuk a kérdéseiteket! Ha esetleg nem végeznétek minden feladattal, akkor is érdemes visszaküldeni a fordulót, hiszen a részpontszámok is sokat módosíthatnak a végeredményen.

Jó versenyzést!