Skip to content

A 2021/22-es CKTV a Nemzeti Tehetségprogram támogatásával valósult meg

A 2022. május 14-én tartott élő döntővel lezárult a Cédrus Komplex Tanulmányi Verseny negyedik évada. A versenyt a 2021/22-es tanévben a Nemzeti Tehetségprogram által kiírt pályázat támogatásának elnyerésével valósítottuk meg.

A Cédrus Komplex Tanulmányi Verseny a 2021/22-es tanévben a Nemzeti Tehetség Program, a Miniszterelnökség és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (NTP-TMV-20) támogatásával jött létre, az NTP-TMV-21-0019 pályázat keretein belül. A pályázat összesen 1.000.000 Forinttal járult hozzá a verseny sikeres megszervezéséhez, amelynek segítségével a verseny eddigi történetében másodszor sikerült megszerveznünk az élő döntőt. Az egész napos esemény során, amely 2022. május 14-én valósult meg a Párbeszéd Házában, a versenyzőket és kísérőiket ebédre és frissítőkre is volt lehetőségünk vendégül látni.

A diákoknak átadott nyereménycsomagok az idei évben is tartalmaztak saját logóval ellátott promóciós termékeket, csapatépítő és fejlesztő jellegű társasjátékokat, illetve a Libri és a Media Markt üzleteiben levásárolható utalványokat.

A Nemzeti Tehetségprogram segítségével arra is volt lehetőségünk, hogy támogassuk annak a határon túli diákokból álló csapatnak az utazási költségeit, akik a verseny során kiváló eredménnyel jutottak el a döntőig, és megosztott második helyezéssel térhettek haza.